IN Autotransport

Brug for hjælp? Så ring trygt til os på 22 22 40 45

Transport af personbiler, varevogne, motorcykler, entreprenørmaskiner, skadede biler og skrotbiler.
Så længe det kan være på vognen, er vi klar på opgaven!

Lørdag 6. april fra 10-16 Åbent hus

Dækservice

Vi foretager af- og påmontering af dæk til motorcykler, scootere, biler, havemaskiner m.m. Medbring gerne egne dæk eller lad os hjælpe dig med at bestille nye dæk til dit køretøj. Ved dækservice samt bestilling af nye dæk, ring for nærmere aftale på 40 58 35 41 eller benyt vores kontaktformular. Vi hjælper dig gerne med at finde den korrekte dæktype til dit køretøj. Når du kontaker os vil vi gerne kende dæk-størrelsen for at kunne give en korrekt pris. Kender du ikke denne skal vi nok hjælpe dig med at nde den. Bemærk at der kræves forudbetaling ved bestilling af nye dæk. Har du andet der skal transporteres? Så længe det kan være på vognen, er vi klar på opgaven! Giv os et kald, så finder vi en løsning.

Bestille dine dæk online og vælge at få dem leveret til vores værksted. Gå ind på Nordisk Dæk Import A/S eller Dæk Online og bestil.

Rådgivning om MC

IN Motorcykler bygger på vores kunders tillid. God service og rådgivning er derfor nøgleord for os. At finde den helt rigtige motorcykel er, for den enkelte, et spørgsmål om personlig smag og dette er noget vi forstår. Ejeren Ib Nielsen har kørt og repareret motorcykler gennem de sidste 20 år, og har derfor en bred viden, som du kan nyde godt af!

Luk menu