IN Autotransport

MOTORCYKLER

Vi tilbyder salg, reparation og servicering af motorcykler. Vi anskaffer og monterer det meste i dæk, reservedele, stumper m.m. Vi har egen import af brugte motorcykler til reservedele fra hele EU.

MOTORCYKLER TIL SALG

Hos IN Motorcykler har vi altid flotte maskiner på lager, hvoraf de fleste er køreklar og nysynede. Vi har ligeledes maskiner stående som ”gør det selv”-projekter eller f.eks. uden afgift. Alle nysynede motorcykler er i lovlig stand uden restgæld og med danske papirer.

RESERVEDELE

IN Motorcykler har gennem årene indsamlet et stort udvalg af reservedele og stumper til diverse motorcykler. Vi har naturligvis mange flere reservedele end der er vist herunder. Så har vi den del du søger, kan vi fremskaffe den (betales forud eller ved afhentning).

Skal du importere en motorcykel?

IN Motorcykler har egen import af brugte motorcykler til reservedele fra hele EU.
Send os en mail eller ring på 40 58 35 41, så tager vi en uforpligtende snak om din motorcykel!

Service & reparation

Motorcykelværksted i Storkøbenhavn og omegn

Vi udfører service og reparation af motorcykler, herunder også forsikringsskader. Reservedele kan anskaffes til såvel nye som brugte motorcykler og er der tale om specielle eller udgåede dele gør vi gerne en ekstra indsats for at fremskaffe dem. Vi er selv mangeårige motorcykel entusiaster og forstår vigtigheden af, at vores kunders motorcykler behandles professionelt og med omhu. Du kan derfor være sikker på at din motorcykel vil få den bedste behandling på vores værksted.

Vi foretager af- og påmontering af dæk til motorcykler, scootere, biler, havemaskiner m.m. Medbring gerne egne dæk eller lad os hjælpe dig med at bestille nye dæk til dit køretøj. Ved dækservice samt bestilling af nye dæk, ring for nærmere aftale på 40 58 35 41 eller benyt vores kontaktformular. Vi hjælper dig gerne med at finde den korrekte dæktype til dit køretøj. Når du kontakter os vil vi gerne kende dæk-størrelsen for at kunne give en korrekt pris. Kender du ikke denne skal vi nok hjælpe dig med at finde den. Bemærk at der kræves forudbetaling ved bestilling af nye dæk. Har du andet der skal transporteres? Så længe det kan være på vognen, er vi klar på opgaven! Giv os et kald, så finder vi en løsning.

Bestil dine dæk online og vælg at få dem leveret til vores værksted. Gå ind på Nordisk Dæk Import A/S eller Dæk Online og bestil.

IN Motorcykler bygger på vores kunders tillid. God service og rådgivning er derfor nøgleord for os. At finde den helt rigtige motorcykel er, for den enkelte, et spørgsmål om personlig smag og dette er noget vi forstår. Ejeren Ib Nielsen har kørt og repareret motorcykler gennem de sidste 20 år, og har derfor en bred viden, som du kan nyde godt af!

Luk menu